Exclusief Kenia Chyulu Hills en Masai Mara – 10 nachten

Oogstrelend Kenia

Deze exclusieve safari combineert Kenia’s sensationele landschappen met avontuurlijke outdoor safari activiteiten en misschien wel de allerbeste groot wild observatie van het continent.

Outdoor safari avontuur

De jong vulkanische Chyulu Hills is een gebied tussen Amboseli, Tsavo West en de Kilimanjaro en biedt de safari liefhebber een land van werkelijk ongekende schoonheid. Eindeloze vlakten en heuvels, aanzienlijke wild concentraties en fascinerende Maasai cultuur – de Chyulu Hills bieden afwisseling en exclusiviteit.

Met bijzondere safari activiteiten op het hoogste niveau rij je paard, fiets, wandel, klim, of game drive je door de Chyulu Hills.

Masai Mara en de Mara Conservancies

Met een premium locatie op de grens van de Masai Mara en de Mara conservancies biedt deze safari je toegang tot twee fenomenale safari gebieden. Enerzijds geniet je van de privacy en exclusiviteit van een wildrijke privé concessie en anderzijds heb je toegang tot de ongeëvenaarde wildconcentraties van het Masai Mara NR.

Van de ‘Big 5‘ tot de grote wildebeest migratie – dit is safari Kenia op zijn meest divers.

  • actief avontuur en safari in het adembenemende Chyulu Hills NP
  • 1e klas wild observatie in de Masai Mara en Mara conservancy
  • kans op alle leden Big 5, grote migratie in aug - okt
  • individuele reis, data aangepast op voorkeur
  • prijs persoon o.b.v. 2 pers in 1 kamer
  • exclusief internationale vlucht KLM
v.a.
€ 6.800
(hoogseizoen € 8.850)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 – Hemingways, Nairobi

Aankomst in de avond op de luchthaven van Nairobi. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer (40 min) naar het exclusieve Hemingways. Stijlvol, luxe en  elegant, dit fantastische hotel behoort tot de absolute top van Kenia. Met uiterst comfortabele kamers voorzien van alle luxe en uitstekende hotelfaciliteiten is dit dé perfecte plek om op adem te komen. De volgende ochtend wordt je opgehaald voor een persoonlijke stadstour van een ½ dag door de omringende mooie en groene wijk Karen. Bezoek fantastische attracties als de Giraf Sanctuary, David Sheldrick Elephant Orphanage, Karen Blixen Museum, Utamaduni craft center en meer.

Verblijf o.b.v. Bed and breakfast, Deluxe kamer

|

Dag 3 tot 7 – Ol Donyo Lodge, Chyulu Hills NP

In de ochtend brengt een korte vlucht je naar de schitterende vlakten van het Chyulu Hills NP. In deze formidabel afgelegen wildernis wacht een bijzondere mix aan safari activiteiten waarbij avontuur perfect wordt gecombineerd met comfort. Observeer groot wild waaronder olifant, giraf, leeuw, eland en impala te voet, te fiets, te paard of te auto. Klim en klouter door lava tunnels, breng een bezoek aan de Maasai stam of ontspan in de voortreffelijke Ol Donyo Lodge  – dit is 1e klas safari avontuur. Dit exceptionele safari kamp combineert stijlvolle luxe met buitengewoon persoonlijke service en biedt volledige exclusiviteit in de eigen 1.000 km2 grote privé concessie.

Activiteiten: game drives, wandel safari, avond safari, fiets safari, paard rijden en meer.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteitenc

|

Dag 7 tot 10 – Mara Expedition Camp

In de ochtend vlieg je van Ol Donyo naar het hart van Kenia’s bekendste natuurgebied – de Masai Mara. Met een locatie op de noordoost grens van het reservaat biedt het zeer kleinschalige en comfortabele Mara Expedition Camp je het beste van 2 werelden. Met toegang tot zowel een privé concessie als de Masai Mara zelf wissel je af wat je wilt. Omringd door een van Afrika’s hoogste wild concentraties is dit 1e klas safari in stijl. Deze uitzonderlijke safari wildernis biedt fenonemale wild observatie in een gebied waar ook de Big 5 voorkomt en is het toneel van de jaarlijkse wildebeest en zebra migratie tussen juli en oktober.

Activiteiten: game drives, avond safari, wandel safari,  cultureel bezoek, ballon safari (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 10 – terugreis naar Jomo Kenyata airport in Nairobi

In de ochtend c.q. vroege middag vertrek je vanaf Ol Kiombo airstrip terug naar Wilson airport in Nairobi. Hier wordt je persoonlijk wordt ontmoet voor je transfer (+/- 1 uur) naar de Jomo Kenyata luchthaven. In de loop van de avond is het tijd voor je terugvlucht naar Amsterdam.

 

Exclusief Kenia Chyulu Hills en Masai Mara – 10 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.