Exclusieve rondreis Akagera en Volcanoes NP – 8 nachten

Exclusief Rwanda

Deze luxe safari richt zich op reizigers die een sensationeel safari-avontuur willen combineren met doordachte privacy en verfijnde luxe. Aan de basis van deze rondreis staan dan ook 2 formidabele accommodaties in de contrastrijke nationale parken van Akagera en Volcanoes.

Big 5 en berggorilla’s

Twee zinderende natuurbelevenissen staan centraal in deze safari. Allereerst ga je op op zoek naar de ‘Big 5‘ in het schitterende Akagera NP en geniet je van klassieke safari-activiteiten op zowel land – als water.

Vervolgens reis je af naar het fabelachtige Volcanoes NP voor het onbetwiste hoogtepunt van deze safari – berggorilla tracking. Maar er is meer. Want de tropische bergwouden van het Virunga gebergte bieden tal van natuuractiviteiten, waaronder ook golden monkey tracking.

Exceptionele accommodaties

Van stijlvol tot elegant, de 2 toonaangevende safarikampen bieden luxe comfort, uitzonderlijke service en absolute premium locaties. En met ook natuuractiviteiten uitgevoerd op het allerhoogste niveau, geniet 9 dagen lang van het allerbeste dat Rwanda te bieden heeft.

  • combineer 'Big 5' safari met berggorilla tracking
  • verblijf in Akagera's beste privé concessie
  • ervaar Volcanoes NP meest exclusieve accommodatie
  • natuur - en cultuur activiteiten op het allerhoogste niveau
  • prijs per persoon o.b.v. 2 personen in 1 kamer
  • exclusief internationale vlucht KLM
v.a.
€ 9.695
(laagseizoen nov - mei)

Reisopbouw

Dag 1 tot 2 - Kigali Serena Hotel

Aankomst in de avond op de internationale luchthaven van Kigali. Je wordt hier persoonlijk ontmoet en geassisteerd met de immigratie formaliteiten. Daarna volgt de transfer (20 min) naar het Kigali Serena Hotel. Dit sfeervolle stadshotel ligt in het commerciële hart van Kigali, zo’n 10 km westelijk van de luchthaven. Desalniettemin biedt Kigali Serena Hotel een heerlijk rustige en centrale locatie voor een uitstekende nachtrust voorafgaand aan de start van je safari de volgende morgen.

Verblijf o.b.v. logies & ontbijt

|

Dag 2 tot 6 - Magashi Camp

Na het ontbijt volgt de wegtransfer (3,5 uur) naar de park entree in het noorden van Akagera NP. Hier verblijf je 4 nachten in Rwanda’s meest toonaangevende safarikamp – Magashi Camp. Deze voortreffelijke accommodatie combineert comfort met eenvoud en biedt een afwisselend activiteiten aanbod, waaronder nightdrives, game drives en bootsafari. De fenomenale locatie direct aan het Rwanyakazinga meer ligt in het hart van een grote privé concessie. Hierdoor geniet je van een hoge mate van exclusiviteit tijdens de activiteiten in dit wildrijke deel van het park. Typische wildsoorten in de directe omgeving zijn leeuw, luipaard, nijlkrokodil en olifant.

Activiteiten: game drives, nightdrives, sportvissen, bootsafari

Verblijf o.b.v. all inclusive en activiteiten

|

Dag 6 tot 9 - Kwitonda Lodge

Voor het vervolg van deze safari vlieg je per helikopter vanuit Magashi naar Kigali. Eenmaal in de hoofdstad rijdt je met privé chauffeur de schitterende bergachtige route naar het Volcanoes NP (2,5 uur). Op de rand van het nationale park, direct aan de voet van 3 vulkanen ligt de elegante en luxueuze Kwitonda Lodge. Onderdeel van het toonaangevende Singita, deze formidabele accommodatie eenvoudig toegang tot Afrika’s beste berggorilla tracking. Onder deskundige begeleiding trek je er 1 dag op uit om de berggorilla te observeren, gevolgd door 1 dag waarop golden monkey observatie centraal staat.

Activiteiten: groot aanbod overige natuur- en culturele activiteiten

Verblijf o.b.v. all inclusive, inclusief 1 x berggorilla tracking en 1 x golden monkey tracking

Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.