Hwange, Mana Pools, Matusadona en Vic Falls – 12 nachten

4 fenomenale natuurgebieden

Centraal in deze maatwerk safari staan de 4 nationale parken van Victoria Falls, Hwange, Mana Pools en Matusadona. Deze sensationele natuurgebieden bieden samen een onvoorstelbare diversiteit aan landschap, wildconcentraties en natuur activiteiten.

Spectaculaire wildobservatie 

Met een formidabele mix van land- en water georiënteerde safari activiteiten biedt deze safari toegang tot de meest consistente en diverse wild concentraties van Zimbabwe. Van ‘Big 5wandelsafari tot de majestueuze Victoria Watervallen – dit is avontuurlijk Zimbabwe op zijn allerbest.

Comfortabel bush avontuur

Aan de basis van dit avontuur staan 4 sublieme en originele accommodaties die naast ‘value for money’ een onvervalste bush ervaring bieden. 3 elegante safari kampen en 1 boetiek guesthouse bieden toegang tot het hart van de wildernis en en het charmante dorpje Vic Falls en bieden allemaal uitzonderlijke persoonlijke service.

  • Zimbabwe's meest iconische natuurgebieden
  • 9 nachten safari en 3 nachten Victoria Falls
  • individuele reis, data aangepast op voorkeur
  • prijs per persoon o.b.v. 2 pers in 1 kamer
  • exclusief internationale vlucht KENYA AIRWAYS
v.a.
€ 6.300
(hoogseizoen € 7.250)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 - Batonka Guest Lodge

Aankomst in de ochtend op de internationale luchthaven van Victoria Falls. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer naar het charmante Batonka Guest Lodge. Dit voortreffelijke guest house biedt elegante en persoonlijke service en ligt in een rustige woonwijk op minder dan 2 km van de Victoria Watervallen. De comfortabele kamers liggen verspreid in de ruime tuin rond het centrale koloniale gebouw en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van deze schitterende regio. De voornaamste activiteit is uiteraard een bezoek aan de Victoria Watervallen maar dit compacte dorpje heeft zo veel meer te bieden. Naast leuke restaurants en winkeltjes zijn er tal van spectaculaire activiteiten zoals helikoptervluchten boven de Victoria Falls, sunset bootcruise, white water rafting en nog veel meer.

Activiteiten: Victoria Watervallen, Zambezi kano tocht, ravijn hikes, stoom trein diner en heel veel meer.

Verblijf o.b.v. logies / ontbijt, exclusief activiteiten

|

Dag 3 tot 6 - Davison’s Camp

Een korte vlucht brengt je naar Zimbabwe’s grootste beschermde natuurgebied – Hwange NP. Deze formidabele safari wildernis biedt uitzonderlijke groot wild observatie en is bekend van hoge olifant concentraties en een uitzonderlijke bio diversiteit met meer dan 100 zoogdiersoorten. In het hart van de schitterende Linkwasha privé concessie biedt het charmante Davison’s Camp een echte bush ervaring ontdaan van overbodige luxe. Eenvoudig, stijlvol en met een reeks aan bijzonder kwalitatieve natuur- en ook culturele activiteiten biedt Davison’s Camp een zeer afwisselende safari belevenis. Dit knusse en schaduwrijke kamp heeft daarnaast een eigenwaterbron die tijdens het droge seizoen voor grote concentraties olifant in – en rond het kamp zorgt.

Activiteiten:, game drives, avond safari, wandel safari, cultureel bezoek

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 6 tot 9 - John’s Camp

Een vlucht brengt je naar het afgelegen Mana Pools NP in de noordelijke gelegen Zambezi vallei. Dit natuurgebied heeft een UNESCO World Heritage status en is Zimbabwe’s best bewaarde safari geheim. Hier ligt te midden van hoge wild concentraties en een spectaculair landschap het avontuurlijke en klassieke John’s Camp. Dit voortreffelijke safari kamp ligt aan de oevers van de Zambezi rivier in het westen van Mana Pools en biedt niets minder dan een pure wildernis ervaring. Naast persoonlijke service en comfortabele accommodatie zorgt de uitstekende mix van zowel water – als land georiënteerde safari activiteiten voor een actieve en inspirerende safari belevenis. Typische diersoorten in de omgeving van John’s Camp zijn olifant, buffel, luipaard, hyena en leeuw.

Activiteiten: wandelsafari, game drives, avond safari, boot safari, vissen, sleep out en cultureel bezoek

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 9 tot 12 - Changa Safari Camp

Dag 9 tot 12 – Changa Safari Camp

Na een korte vlucht arriveer in de schitterende en rauwe wildernis van het Matusadona NP, gelegen aan de oevers van Lake Kariba. Hier biedt de Zambezi vallei helder water, heuvelruggen en karakteristieke vegetatie. In deze schitterende setting aan de overs van Lake Kariba ligt het voortreffelijke Changa Safari Camp. Dit safari kamp staat bekend om elegante hosting, uitstekende service en een bijzonder relaxte atmosfeer. Hier vind je hoog niveau  natuur activiteiten en bootsafari’s die behoren tot de beste van Zimbabwe. Typische groot wild in de omgeving is olifant, nijlpaard, nijlkrokodil en leeuw. Accommodatie is uiterst comfortabel en met maar 8 safari tenten is het kleinschalig en intiem.

Activiteiten: boot safari, sportvissen, wandel safari, game drives

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 12 tot 13 - Batonka Guest Lodge

Met nog de hele ochtend in Changa Safari Camp kun onderneem je nog een activiteit of geniet je simpelweg van de rust en stilte van deze prachtige plek. Begin van de middag vertrekt je vlucht van Kariba airstrip richting Victoria Falls waar je laat in de namiddag arriveert. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer terug naar het charmante Batonka Guest Lodge. Met de hele avond en volgende dag voor jezelf kun je ontdekken welke leuke restaurants en winkeltjes dit compacte dorpje te bieden heeft. Of neem je deel aan een van de spectaculaire activiteiten rondom de Victoria Watervallen. Eind van de middag van dag 13 vertrekt je transfer naar de luchthaven van Vic Falls voor je terugvlucht naar Amsterdam begin van de avond.

Activiteiten: Shoppen, Victoria Watervallen, Zambezi kano tocht, ravijn hikes, stoom trein diner en heel veel meer.

Verblijf o.b.v. Bed en breakfast, exclusief activiteiten

Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.