Makgadikgadi Pans en Okavango Delta – 9 nachten

Van woestijn tot delta

Deze sensationele safari combineert de twee meest uiteenlopende natuurgebieden van Botswana – de Makgadikgadi Pans en de Okavango Delta. Van perfecte isolatie in een fenomenale woestijn omgeving tot sensationele groot wild observatie in het hart van de waterrijke delta. Dit is safari op zijn meest…

Unieke accommodaties

Drie exceptionele safari kampen vormen de basis van deze safari. Elegant, stijlvol en modern – stuk voor stuk bieden ze toegang tot premium wildernis concessies, uitzonderlijke natuuractiviteiten en sublieme accommodatie.

Makgadikgadi Pans 

De oneindige witte horizon van de Makgadikgadi Pans biedt een woestijn belevenis als geen ander. Overnacht in ’s wereld grootste zoutpannen, trek erop uit met de Xai Xai bush men en ontdek hoe speciaal aangepast groot wild als meerkat, bruine hyena, Kalahari leeuw en gemsbok in deze desolate wildernis overleeft.

Okavango Delta

Onovertroffen groot wild observatie wordt geboden op twee totaal verschillende locaties in het hart van de Okavango delta. Twee uitzonderlijke safari kampen bieden afhankelijk van het seizoen zowel land- als water georiënteerde safari activiteiten en toegang tot de meest diverse wild concentraties van Botswana.

  • 6 nachten uitzonderlijke groot wild safari in hart van Okavango Delta
  • 3 nachten in 's werelds grootste zoutpannen
  • exclusieve, originele safari kampen in premium wildernis concessies
  • individuele reis, vertrek data aangepast op voorkeur
  • prijs per persoon o.b.v. 2 personen in 1 kamer
  • excl. internationale vlucht SOUTH AFRICAN AIRWAYS
v.a.
€ 10.850
(hoogseizoen € 14.995)

Reisopbouw

Dag 1 tot 4 – Jack’s Camp

Na aankomst in vroege middag op Maun airport wordt je persoonlijk ontmoet en geassisteerd met je vlucht naar Makgadikgadi Pans NP. In een schitterend wit landschap van betoverende schoonheid ligt het haast legendarische Jack’s Camp. Met een mix van Nomadische elementen en oud koloniale stijl biedt dit originele en zeer comfortabele kamp je een absoluut unieke safari belevenis. Elke dag onderneem je klassieke safari activiteiten als game drives en wandel safari en aan vul je deze aan met avontuurlijke belevenissen als quad bike safari of een bezoek aan een gehabitueerde meerkat kolonie.

Activiteiten: game drives, night drives, wandel safari, quad biking, paardrijden (extra kosten), massage (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten met privé gids

|

Dag 4 tot 7 – Kwetsani Camp

Vandaag vlieg je naar de Okavango Delta en verruil je woestijn voor de waterrijke Jao concessie. Het frisse en elegante Kwetsani Camp is hier het startpunt van je Delta safari avontuur. Verhoogd gebouwd tussen de reusachtige mango steen bomen op een afgelegen eiland biedt dit safari kamp een ongewoon relaxte atmosfeer. Daarnaast is er toegang tot exceptionele groot wild gebieden en verzorgd Kwetsani een van de allerbeste Delta ervaringen in dit gebied. Tijdens het vloed seizoen mei – augustus is er een uitstekende balans tussen zowel land – als water georiënteerde activiteiten. Typisch groot wild in deze regio zijn herbivoren als rode lechwe, tsessebe en sitatunga, gevold door roofdieren als leeuw en luipaard.

Activiteiten: game drive, avond safari, wandel safari, mokoro safari, boot safari

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten  

|

Dag 7 tot 10 – Qorokwe Camp

In de ochtend vertrek je met het vliegtuig naar het zuid oosten van de Okavango Delta. Hier op de grens met het Moremi Game Reserve ligt het splinternieuwe Qorokwe Camp. Modern, sfeervol en onderdeel van het markt leidende Wilderness Safaris, dit exclusieve safari kamp biedt toegang tot 260 km2 aan extreem divers habitat. De permanente aanwezigheid van zowel land als water zorgt in deze concessie voor bijzonder hoge wild concentraties gedurende het hele jaar. Grote olifant- en buffel kuddes zijn veelvoorkomend en roofdieren als leeuw en hyena zijn talrijk. Ook luipaard, wilde hond en zelfs cheeta worden frequent waargenomen.

Activiteiten: game drives, night drives, wandel safari, mokoro safari, boot safari, cultureel bezoek, helikoptervlucht (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten met privé gids

|

Dag 10 – terugreis naar de Maun airport

In de loop van de ochtend vertrek je vanaf Qorokwe Camp per vliegtuig terug naar de internationale luchthaven van Maun. Hier wordt je persoonlijk geassisteerd en geholpen tijdens check in en immigratie voor de vroege middag vlucht naar Amsterdam.

Makgadikgadi Pans en Okavango Delta – 9 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.