Strand en geschiedenis in Principe – 7 nachten

Gelegen in perfecte isolatie

Deze 8 daagse trip combineert totale ontspanning met een vleugje historie in een van Afrika’s meest ongerepte eiland bestemmingen. Duik in de levendige geschiedenis van de voormalige cacao plantages en geniet van verrassend verfijnde service in een van de meest stijlvolle strand lodges van west Afrika.

Natuur, geschiedenis en avontuur

Met maar 7.000 inwoners is dit kleine vulkanische eiland een verrassend ongerepte Afrikaanse bestemming. Gezegend met fenomenale landschappen, een spectaculaire biodiversiteit en een buitengewoon gastvrije bevolking staat Principe eiland garant voor een gemeend en comfortabel avontuur.

Zowel de tropische natuur als de interessante historie bieden de actieve bezoeker eindeloos veel mogelijkheden. Van schitterende treks door het tropisch regenwoud tot de formidabele Bay of Needles. Of droom weg op een verlaten strand na een verfrissende duik in de warme Atlantische oceaan. Principe biedt je werkelijk alles in het spectrum van ontspanning, avontuur en natuur.

  • 7 nachten in Sao Tomé & Principe
  • 1 stadshotel, 1 koloniaal plantage huis, 1 luxe strand lodge
  • individuele reis, flexibele vertrek data
  • prijs per persoon o.b.v. 2 pers in 1 kamer
  • excl. internationale vlucht TAP Portugal
v.a.
€ 3.500
(laagseizoen)

Reisopbouw

Dag 1 - Omali Lodge, Sao Tomé

Aankomst op de internationale luchthaven Sao Tomé in de vroege avond. Hier wordt  je wordt ontmoet en opgehaald voor je transfer naar Omali Lodge. Dit comfortabele stadshotel aan het strand biedt je een rustige plek voorzien van alle moderne gemakken. De avond biedt ruimte voor ontspanning voorafgaand aan je vertrek naar Principe eiland de volgende ochtend.

Verblijf in jr suite o.b.v. half pension exclusief  en drankjes en activiteiten

|

Dag 2 tot 4 - Roca Sundy, Principe

Na het ontbijt in Omali Lodge vertrek je naar de luchthaven voor je 30 min durende vlucht naar Principe eiland. Op de luchthaven van Principe wordt je ontmoet en volgt je transfer naar het karaktervolle plantage huis van Roca Sundy. Dit historierijke en gerestaureerde boetiek hotel op de voormalige cacao plantage van Sundy neemt je mee op een reis terug in de tijd. Elegant en sfeervol, Roca is de perfecte basis voor het verkennen van de omringende Sundy plantage met al haar oude gebouwen en bewoners. Vanuit Roca bezoek je ook eenvoudig andere beeldschone delen van Principe eiland.

Activiteiten: massage, kook workshop, 4×4 tours, natuurwandelingen, culturele bezoeken en nog veel meer.

Verblijf in Colonial House o.b.v. vol pension exclusief drankjes en activiteiten

|

Dag 4 tot 8 - Praia Sundy, Principe

Na het ontbijt in Roca Sundy is het tijd voor het voortreffelijke Praia Sundy. Te midden van het dichte tropische kustwoud van deze schitterende baai in het noordoosten van Principe ligt het exceptionele Praia Sundy. Chic, stijlvol en luxe – deze is 1e klas strand lodge biedt voortreffelijke service en gastronomie op een steenworp afstand van het strand. Verblijf in je zeer comfortabele privé villa dicht bij het strand en geniet van alles wat deze lodge te bieden heeft of trek je erop uit met een van de vele activiteiten.

Activiteiten: massage, 4×4 tours, natuurwandelingen, culturele bezoeken, zeeschildpad project, duiken, snorkelen, walvis en orka safari, boot tocht naar Bay of Needles en meer.

Verblijf o.b.v. 1 bed room villa incl. vol pension,  excl. drankjes en activiteiten

|

Dag 8 - terugvlucht naar Sao Tomé international airport

Na het ontbijt in Praia Sundy vertrek je naar de luchthaven voor je vlucht terug naar Sao Tomé. Bij aankomst op Sao Tomé wordt je ontmoet en opgehaald voor je transfer naar Omali Lodge. Hier heb je een dagkamer tot je beschikking tot 18.00 uur. De middag wordt ingevuld met een stadstour van Sao Tomé. Om 18.00 uur wordt je naar de luchthaven gebracht voor je internationale vlucht terug naar Amsterdam.

Activiteit: stadstour incl. lunch

Verblijf o.b.v. dagkamer incl. diner exclusief drankjes

Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.