Victoria Falls, Kafue en Lower Zambezi – 10 nachten

Ongerept Zambia

Deze bijzondere en exclusieve safari combineert Zambia’s meest indrukwekkende safari geheimen met de sensationele Victoria Falls.

Exclusief avontuur weg van de massa’s

De twee afgelegen nationale parken van Kafue en Lower Zambezi vormen het hart van deze maatwerk safari. Deze spectaculaire natuurgebieden bieden een onvoorstelbare diversiteit aan groot wild en landschap en draaien om een belevenis weg van gebaande paden. Afgelegen en ongerept, dit is avontuurlijk Zambia op zijn best.

Victoria Falls, Kafue NP en Lower Zambezi

Aan de basis van dit exclusieve safari avontuur staan 3 exceptionele accommodaties. Naast 1e klas service en stijlvolle accommodatie bieden deze toonaangevende safari kampen een ruim aanbod safari activiteiten op het hoogste niveau. Met o.a. wandel safari, boot safari, night drives en een bezoek aan de Vic Falls combineer je hier het allerbeste van Zambia’s land en wateractiviteiten.

Voor beide safari kampen in Kafue enLower Zambezi geldt een kort safari seizoen van +\- mei tot november.

  • exceptionele groot wild observatie in Kafue en Lower Zambezi
  • oog in oog met Afrika's grootste waterval
  • 1e klas accommodatie, premium locaties
  • individuele reis, data aangepast op voorkeur
  • prijs persoon o.b.v. 2 pers in 1 kamer
  • exclusief internationale vlucht KLM
v.a.
10.500
(hoogseizoen)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 – Toka Leya, Victoria Falls

Aankomst in de ochtend op de luchthaven van Livingstone. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer (20 min) naar het comfortabele Toka Leya Camp. Deze uitstekende rivier lodge combineert een schitterende ligging in het Mosi oa Tunya NP aan de oever van de Zambezi rivier met safari activiteiten en een bezoek aan de Victoria Watervallen. Ruime, voortreffelijke accommodatie, persoonlijke service en uitstekende faciliteiten maken van Toka Leya dé perfecte plek voor ontspanning aan het begin van deze safari. Wandel met neushoorns, bezoek de Victoria Watervallen of ga op een game drive. Dit is safari stijl comfort op 10 km afstand van de Victoria Falls.

Activiteiten: bezoek Victoria Falls, game drives, neushoorn project, sportvissen en meer.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 3 tot 7 – Shumba Camp, Kafue NP

In de ochtend vlieg je van Livingstone naar het noorden van het afgelegen Kafue NP. Dit enorme natuurgebied is 22.500 km2 groot, rauw en biedt een voortreffelijke safari belevenis ver weg van gebaande paden. Hier verblijf je in het luxe en elegante Shumba Camp dat stijlvol comfort naadloos afwisselt met persoonlijke service en prettige kleinschaligheid. Daarnaast biedt Shumba Camp door haar afgelegen locatie een hoge mate van exclusiviteit in het midden van de wildrijke Busanga Plains. De bijzondere mix aan safari activiteiten zijn van hoog niveau en combineren avontuur perfect met comfort. Van ballon safari tot wandel safari – ontdek het typische groot wild waaronder olifant, puku, lechwe, oribi, roan en een grote leeuw populatie.

Activiteiten: game drives, wandel safari, avond safari, ballon safari (aug-okt, extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 7 tot 11 – Chiawa Camp, Lower Zambezi NP

In de ochtend vlieg je van Shumba Camp naar Jeki airstrip in het schitterende Lower Zambezi NP. Het voortreffelijke Chiawa camp ligt in het hart van een van de meest wildrijke delen van het park en biedt luxe safari op top niveau. Sinds 1989 gerund door en in eigendom van de Cuming familie, dit safari kamp wordt gekenmerkt door elegante accommodatie en fenomenale natuuractiviteiten met natuurgidsen op top niveau. Ontdek bijzondere activiteiten als kano safari of wandel safari en observeer wild vanuit een heel ander perspectief. Daarnaast is dit deel van de Zambezi rivier bekend van Zambia’s beste boot safari’s. Typisch wild in en rond Chiawa Camp zijn o.a. olifant, nijlpaard, krokodil, impala, leeuw, luipaard en een met een beetje geluk wilde hond.

Activiteiten: game drives, avond safari, wandel safari, sportvissen, kano safari, boot safari.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 11 – terugreis naar Kenneth Kuanda airport in Lusaka

In de ochtend c.q. vroege middag vertrek je vanaf Jeki airstrip voor je vlucht naar de internationale luchthaven van Kenneth Kunada in Lusaka. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en geassisteerd bij de formaliteiten tijdens de check in voor je internationale vlucht naar Amsterdam.

Victoria Falls, Kafue en Lower Zambezi – 10 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.